Saptamana trecuta, in ringul Bursei Romane de Marfuri si al punctelor de lucru din teritoriu s-au desfasurat 42 de proceduri de achizitii in valoare totala de 5,8 milioane de dolari, cu o imbunatatire totala a preturilor de 200.000 de dolari. Valoare
Saptamana trecuta, in ringul Bursei Romane de Marfuri si al punctelor de lucru din teritoriu s-au desfasurat 42 de proceduri de achizitii in valoare totala de 5,8 milioane de dolari, cu o imbunatatire totala a preturilor de 200.000 de dolari. Valoarea celor 13 proceduri de achizitii din ringul Bursei Romane de Marfuri este de aproape 5 milioane de dolari. Aproape 2 milioane de dolari au fost inregistrate in cadrul licitatiilor ordonate de Nuclearelectrica. CFR Marfa a inregistrat o alta valoare semnificativa a contractelor de achizitii. Prin intermediul BRM, CFR Marfa a achizitionat electrozi de sudura, pene saboti, aparate legare si servicii de consultanta tehnica in valoare de 1,5 milioane de dolari. CFR Calatori, care a achizitionat servicii de reparatii vagoane calatori in valoare de 850.000 de dolari, si CFR Irlu, care a realizat tranzactii in valoare de 210.000 de dolari, se afla printre companiile cu cele mai importante valori ale tranzactiilor. In teritoriu, procedurile de achizitii din terminalele BRM au depasit 850.000 de dolari.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.