In primul trimestru al anului, compania McDonald's a inregistrat un profit de peste 625 de milioane de dolari. Comparativ cu perioada similara a anului 2005 s-a inregistrat o scadere cu 14 procente, dar veniturile lantului de restaurante au crescut c
In primul trimestru al anului, compania McDonald's a inregistrat un profit de peste 625 de milioane de dolari. Comparativ cu perioada similara a anului 2005 s-a inregistrat o scadere cu 14 procente, dar veniturile lantului de restaurante au crescut cu 6%, atingindu-se cifra de 5,1 miliarde de dolari, potrivit Reuters.
McDonald's a inregistrat in primul trimestru un profit de 625,3 milioane de dolari, in scadere cu 14% fata de nivelul consemnat in anul 2005, insa veniturile lantului de restaurante au urcat cu 6%, la 5,1 miliarde de dolari, transmite Reuters.
Rezultatele financiare au fost afectate de aprecierea dolarului, de cheltuielile aferente inchiderii a 25 de restaurante in Marea Britanie si de achizitia unor magazine in Brazilia.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.