Pe piata romaneasca de servicii postale functioneaza 207 companii in baza autorizatiei generale obtinute de la ANRC dintre care 160 de companii furnizeaza servicii fara valoare adaugata si 196 de companii ofera servicii cu valoare adaugata. Cele 196
Pe piata romaneasca de servicii postale functioneaza 207 companii in baza autorizatiei generale obtinute de la ANRC dintre care 160 de companii furnizeaza servicii fara valoare adaugata si 196 de companii ofera servicii cu valoare adaugata. Cele 196 de companii furnizoare de servicii cu valoare adaugata ofera si servicii postale speciale privind modul de transmitere, transport sau de livrare a trimiterilor postale dupa cum urmeaza: 118 companii ofera serviciul de asigurare a continutului trimiterii, 108 companii ofera serviciul de trimitere inregistrata, 151 companii asigura colectarea trimiterii la o adresa desemnata, iar 126 furnizori ofera posibilitatea livrarii trimiterii postale prin curier special.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.