In raportul ce va fi prezentat actionarilor, compania anunta rezultate financiare auditate mai mici fata de nivelurile preliminate, comunicate la jumatatea lunii februarie. La acea vreme, Impact a anuntat venituri totale de 179,6 milioane de lei si u
In raportul ce va fi prezentat actionarilor, compania anunta rezultate financiare auditate mai mici fata de nivelurile preliminate, comunicate la jumatatea lunii februarie. La acea vreme, Impact a anuntat venituri totale de 179,6 milioane de lei si un profit brut de 15,9 milioane de lei.
In raport se precizeaza ca cea mai mare parte a veniturilor din 2005, respectiv 118,4 milioane de lei, a provenit din vanzari de imobile. Impact a mai obtinut 14 milioane de lei din vanzarea de terenuri si venituri financiare de 10,5 milioane de lei.
Compania a raportat active totale de 295,85 de milioane de lei, dintre care terenuri in valoare de 84,8 milioane de lei, care vor fi utilizate pentru viitoarele dezvoltari imobiliare. Activele mai includ case in curs de executie, care vor fi vandute in acest an, in valoare de 33 de milioane de lei, precum si cladirea de birouri Construdava, destinata vanzarii, cu o valoare contabila de 17 milioane de lei la finele anului 2005. Valoarea de piata a activelor este de 265 de milioane de lei, dintre care 180 de milioane de lei pentru terenuri.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.