Apele Dunarii masurau, ieri, la Galati, cea mai mare cota consemnata vreodata, depasind cu un centimetru nivelul maxim inregistrat pentru prima data in urma cu peste 100 de ani. Astfel, Dunarea masura la Galati 657 de centimetri, cu doi centimetri ma
Apele Dunarii masurau, ieri, la Galati, cea mai mare cota consemnata vreodata, depasind cu un centimetru nivelul maxim inregistrat pentru prima data in urma cu peste 100 de ani. Astfel, Dunarea masura la Galati 657 de centimetri, cu doi centimetri mai mult decat duminica si cu 57 de centimetri peste cota de inundatie, a transmis corespondentul Mediafax. De mai bine de o saptamana, sunt depasite cotele inregistrate la inundatiile din 1970 (632 de centimetri). Concret, a fost depasit cu un centimetru maximul istoric (656 de centimetri), inregistrat prima data in 1897, apoi in 1921. Totusi autoritatile sustin ca in zona nu sunt probleme deosebite. Ultima actiune importanta a fortelor de interventie a fost cea de vineri si sambata, din Zona Libera Galati.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.