AVAS va lua anul acesta masuri care vizeaza indeplinirea criteriilor economice. Acestea urmaresc consolidarea economiei functionale de piata, dar si capacitatea de a rezista presiunii concurentiale si fortelor pietei din cadrul Uniunii Europene. In a
AVAS va lua anul acesta masuri care vizeaza indeplinirea criteriilor economice. Acestea urmaresc consolidarea economiei functionale de piata, dar si capacitatea de a rezista presiunii concurentiale si fortelor pietei din cadrul Uniunii Europene. In acest sens, AVAS va implementa o serie de masuri ce vizeaza diminuarea ponderii sectorului de stat prin continuarea procesului de restructurare si privatizare a societatilor cu capital majoritar de stat din industria prelucratoare. Se vizeaza reducerea interventiei statului in domeniul energetic, prin aplicarea legislatiei in domeniul ajutorului de stat si respectarea prevederilor Legii nr. 143/1999 privind ajutorul de stat.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.