S-a apucat de scris, a slabit 17 kilograme, argentinienii i-au facut curte si se simte ca la 20 de ani. Ei bine, persoana in cauza este... Corina Chiriac. Corina abia s-a intors dintr-o vacanta prelungita in America de Sud. A stat cateva saptaman
S-a apucat de scris, a slabit 17 kilograme, argentinienii i-au facut curte si se simte ca la 20 de ani. Ei bine, persoana in cauza este... Corina Chiriac.

Corina abia s-a intors dintr-o vacanta prelungita in America de Sud. A stat cateva saptamani la niste rude in Brazilia, dupa care si-a vizitat si neamurile din Argentina. Sa fie sigura ca nu se supara nimeni din familie!
America de Sud i-a priit atat de bine, incat Corina Chiriac a devenit peste noapte scriitoare. Cantareata a publicat o nuvela intr-o revista din Argentina si va face tot posibilul ca opera sa sa apara si in Romania.
RESPECT. Artista are ganduri mari: vrea sa scrie mai multe carti, inspirate chiar din viata sa. ""A fost o perioada fericita din viata mea. Am stat la soare intr-o gradina japoneza din Buenos Aires si am avut timp sa-mi adun niste idei pe care le-am strans intr-o prima carte. Aici am descoperit o oaza de romantism si sentimentalism, de care nu am avut parte pana acum in calatoriile mele. Argentinienii sunt foarte calzi si isi dau pe fata sentimentele. La ei, artistii sunt respectati chiar si dupa ce au trecut de o anumita varsta. De pilda, am vazut cum o venereaza pe Izabelle Pantoja, o cantareata de-a lor de muzica usoara... O numesc La Reina Izabella (Regina Elisabeta), cu trimitere la Elisabeta Angliei, in semn de pretuire!"", ne-a declarat emotionata artista. Tot la Buenos Aires, Corina Chiriac l-a cunoscut pe cel mai mare pictor argentinian, Perez Celis, care este casatorit cu o romanca. Cantareata-scriitoare a revenit in tara pentru scurt timp. Ea va pleca la inceputul lunii mai intr-un turneu in Germania. Speram ca nu va uita sa scrie!


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.