Lanterna rosie a Diviziei A, FCM Bacau, a fost la cateva secunde sa strice Pastile giulestenilor.
Trupa lui Razvan Lucescu (foto) s-a salvat in minutul 94, gratie unui gol marcat de stoperul Ionut Rada. Rezultatul mentine Rapidul in lupta pen
Lanterna rosie a Diviziei A, FCM Bacau, a fost la cateva secunde sa strice Pastile giulestenilor.
Trupa lui Razvan Lucescu (foto) s-a salvat in minutul 94, gratie unui gol marcat de stoperul Ionut Rada. Rezultatul mentine Rapidul in lupta pentru titlu si reduce aproape la zero sansele moldovenilor de evitare a retrogradarii. IMPORTANTA. ""De doua zile am avut in cap meciul cu Alba Iulia de anul trecut (n.r. - scor 2-2), meci care a semanat foarte mult cu cel de azi. Aceasta victorie este mai importanta decat cea cu Dinamo, pentru ca ne duce pe locul 2. Bacaul este o echipa care sunt convins ca, daca ar juca asa nu doar impotriva Rapidului, ar putea sa se salveze"", a spus antrenorul alb-visiniilor, Razvan Lucescu. CONTESTARE. Presedintele bacauanilor, Gheorghe Chivorchian, a criticat dur arbitrajul lui Silviu Bogdan. ""Este strigator la cer acest arbitraj, care acum 20 de ani se practica la Divizia C. Nejustificate prelungirile, foarte multe galbene pentru noi, cartonase rosii ar fi putut acorda Rapidului, dar probabil ca asta este tema in Divizia A. Daca l-am schimbat pe Craciunescu si l-am pus pe «Valcea» (n.r. - Gheorghe Constantin), am dat drumul la tot ce se intampla in arbitraj.""


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.