Din 2003 incoace, aristocratii rockului din Romania (reorientati spre pop) nu au scos pe piata nimic nou. Multasteptatul nou disc Holograf, programat pentru aceasta primavara, este in lucru si va fi finalizat la toamna, probabil in octombrie. Cat
Din 2003 incoace, aristocratii rockului din Romania (reorientati spre pop) nu au scos pe piata nimic nou.

Multasteptatul nou disc Holograf, programat pentru aceasta primavara, este in lucru si va fi finalizat la toamna, probabil in octombrie. Cateva amanunte le-am aflat de la Mugurel Vrabete: ""La aceasta ora este schitat conturul la vreo zece melodii, unele neavand inca texte. Pe noul disc s-ar putea sa fie in total vreo 12 piese compuse in maniera ultimelor noastre productii, dar mai vioi. Cam intr-o luna vom termina materialul si atunci vom sti si vom putea spune mai multe. La fel cum am facut cu precedentul disc (Pur si simplu), noul material va avea o buna promovare, asigurata de un sponsor timp de un an. Asta inseamna 50 de zile de turneu, impartite in trei etape: primavara, vara si toamna anului viitor. De aceasta data vrem sa ajungem si in localitati mai mici, unde nu am fost pana acum. Pe disc vom avea si invitati; unul fiind saxofonistul Pusi Teodosiu (fostul meu coleg la Basorelief si in anii a€™80 liderul grupului Tanara Generatie), care s-a stabilit in Germania unde are succes cu trupa Eurosound, dar il asteptam si pe Nutu Olteanu.""


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.