Vedeta B1 TV Oana Frigescu a intrat in vacanta mai devreme. In timp ce colegul ei Sorin Ganciu prezenta "Viata Dimineata", Oana se bronza in Mauritius, alaturi de sora ei mai mica.
Vacanta ei a durat 10 zile, iar la plecare a petrecut cateva o
Vedeta B1 TV Oana Frigescu a intrat in vacanta mai devreme. In timp ce colegul ei Sorin Ganciu prezenta "Viata Dimineata", Oana se bronza in Mauritius, alaturi de sora ei mai mica.
Vacanta ei a durat 10 zile, iar la plecare a petrecut cateva ore si in Paris. Pentru ca a avut zbor cu escala si timpul nu i-a permis sa viziteze mai multe locuri, Oana a vizitat spre dezamagirea ei doar Turnul Eiffel.
Dupa scurta plimbare prin orasul indragostitilor, Oana a luat cursa spre Mauritius, zbor care a durat 11 ore. "Am petrecut cea mai frumoasa vacanta din viata mea", povesteste Oana, care nu rateaza nici o ocazie sa-si petreaca vacantele in afara tarii.
"Am facut cura de ananas si de nuci de cocos, am mers la pescuit, si am incercat toate sporturile nautice. Am facut schi nautic, ne-am plimbat cu catamaranul, am facut scufundari cu submarinul si am zburat cu parasuta", povesteste Oana incantata.
La scufundarea cu submarinul, Oana a avut parte de o experienta foarte interesanta. Pentru ca avea casca de protectie care-i acoperea capul si umerii, iar partea inferioara a corpului era in apa,"putin a lipsit si ma mancau pestii. Asta pentru ca scafandrii care ne insoteau le-au dat sa manance miez de paine pe langa trupurile noastre", povesteste vedeta, care s-a speriat groaznic la inceput, din cauza pestilor care au muscat-o zdravan, desi insotitorii ei spuneau ca aceasta e partea cea mai atractiva a spectacolului.
Nici Pastele nu o gaseste pe Oana in tara, ea preferand statiunea Nisipurile de Aur din Bulgaria, unde a mai fost in urma cu doi ani, in vacanta de vara.
De data aceasta insa, fetele vor fi insotite de prieteni si de parinti. Pentru ca adora sa stea alaturi de prieteni si familie, Oana spera sa fie libera luni, ca sa mai castige o zi de vacanta.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.