Inside Man
- Hollywood Multiplex
Gen: Crima, Drama, Mister, Thriller, SUA, 2006
Regia: Spike Lee
Distributie: Denzel Washington, Clive Owen, Jodie Foster, Christopher Plummer, Willem Dafoe
Actori celebri ca Denzel W

Inside Man
- Hollywood Multiplex
Gen: Crima, Drama, Mister, Thriller, SUA, 2006
Regia: Spike Lee
Distributie: Denzel Washington, Clive Owen, Jodie Foster, Christopher Plummer, Willem Dafoe
Actori celebri ca Denzel Washington, Clive Owen si Jodie Foster s-au alaturat pentru a explora ispita puterii si a lacomiei, misterul jafului perfect, intr-o noua drama politista: Omul din Interior (Inside Man). Patru persoane imbracate in zugravi intra in cladirea unei banci din Manhattan, sucursala din Wall Street a unei institutii financiare importante la nivel mondial. Patronii si clientii aflati in banca devin o garantie pentru viata jefuitorilor.

Asterix si Vikingii
- Hollywood Multiplex
Gen: Animatie, Danemarca-Franta, 2006
Regia: Stefan Fjeldmark, Jespe Moller
Distributie: Roger Carel, Jacques Frantz, Pierre Palmade, Lorant Deutsch, Sara Forestier, Pierre Tchernia, Bernard Alane, Marc Alfos
In micul orasel galez isi face intrarea Goudurix, nepotul sefului, iar Asterix si Obelix primesc sarcina de a scoate din el un barbat adevarat. Sub aparenta aroganta, acest tanar originar din Lutetia nu este decat un mare las, iar antrenamentul de soc de care va avea parte risca sa nu aiba sanse prea mari de reusita... In acelasi timp, vikingii debarca in Galia, hotarati sa gaseasca un "campion al fricii" care va putea, dupa cum le-a promis magul lor, sa ii invete sa zboare, caci in mintea lui "frica iti da aripi". Rapirea lui Goudurix de catre vikingi este o adevarata catastrofa. Asterix si Obelix trebuie sa faca tot posibilul pentru a-l gasi. In timp ce ei pleaca in cautarea lui in Marele Nord, tanarul lor protejat o descopera pe frumoasa si curajoasa Abba.

Transamerica
- Hollywood Multiplex
Gen: Comedie SUA, 2005
Regie: Duncan Tucker
Distributie: Felicity Huffman, Kevin Zegers, Fionnula Flanagan
Bree este un transsexual, foarte bine educat, care are doua slujbe. Visul lui Bree este sa-si faca operatie de schimbare de sex. Traieste intr-un cartier sarac din Los Angeles si asteapta ziua cea mare. Vine o zi cand primeste un telefon de la Toby, un adolescent care se afla la inchisoare si care isi cauta tatal. Bree sta o clipa pe ganduri, face un calcul sumar si descopera ca pe vremea cand era un "el", a avut o aventura heterosexuala in urma careia a rezultat un copil.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.