Roche Romania a facut o donatie de 8.000 de euro Asociatiei P.A.V.E.L. - Primind Ajutor, Viata Este Luminoasa, organizatie umanitara infiintata de parintii copiilor bolnavi de cancer, leucemie si anemii grave. Prin aceasta donatie, se asigura functio
Roche Romania a facut o donatie de 8.000 de euro Asociatiei P.A.V.E.L. - Primind Ajutor, Viata Este Luminoasa, organizatie umanitara infiintata de parintii copiilor bolnavi de cancer, leucemie si anemii grave. Prin aceasta donatie, se asigura functionarea timp de un an a ''Casei Parintilor'', o locuinta amenajata si complet utilata unde sunt cazati parintii copiilor bolnavi de cancer din provincie care se afla in tratament in spitalele din Bucuresti. ''Am raspuns imediat solicitarii Asociatiei P.A.V.E.L., care ne-a ajutat sa identificam nevoile imediate ale acestor oameni aflati de doua ori in suferinta: pe de o parte pentru ca au copilul bolnav, iar pe de alta parte pentru ca nu pot fi langa acesta tot timpul pe perioada in care el este internat'', a declarat Dan Zamonea, general manager Roche Romania.
''Casa Parintilor'' a fost infiintata in 1998 si, pana in prezent, a gazduit peste 650 de parinti si copii. Parintii care vin in Bucuresti cu copii bolnavi de cancer, leucemie sau anemii grave se pot odihni aici, beneficiind de bucatarie, bai, masina automata de spalat, televizor. Cazarea in ''Casa Parintilor'' este gratuita pentru copiii bolnavi si pentru parintii acestora.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.