Cresterea sigurantei cetateanului, prevenirea criminalitatii stradale, precum si asigurarea unei comunicari eficiente intre populatie si oamenii legii, reprezinta prioritati ale Politiei Romane.
In scopul bunei desfasurari a manifestatiilor r
Cresterea sigurantei cetateanului, prevenirea criminalitatii stradale, precum si asigurarea unei comunicari eficiente intre populatie si oamenii legii, reprezinta prioritati ale Politiei Romane.
In scopul bunei desfasurari a manifestatiilor religioase si culturale prilejuite de Sfintele Sarbatori de Paste, Politia Romana intensifica activitatile pentru mentinerea ordinii si linistii publice, precum si pentru prevenirea oricaror acte sau fapte de natura sa tulbure solemnitatea sarbatorii.
Astfel, pentru linistea dumneavoastra vor veghea 22 de mii de politisti, care vor fi prezenti in zona lacaselor de cult, parcurilor, discotecilor, zonelor turistice s.a., unde se vor organiza actiuni specifice in cooperare cu alte structuri cu atributii in domeniul ordinii publice, in scopul asigurarii ordinii si linistii publice.
Locurile aglomerate, pietele, targurile, oboarele, statiile de metrou, garile si autogarile vor fi in permanenta in atentia politistilor, pentru a fi prevenite actiunile de tulburare a ordinii si linistii publice pe timpul desfasurarii ritualurilor religioase sau eventualele agresiuni comise asupra participantilor la aceste manifestari.
Totodata, impreuna cu specialisti din cadrul Directiilor Sanitar-Veterinare Judetene, vor fi verificate persoanele care sacrifica animalele si comercializeaza oua, carne si produse din carne, cu privire la provenienta si legalitatea detinerii si desfacerii acestora, a normelor sanitar-veterinare.
Politia Rutiera va actiona, in permanenta, pe traseele, in zonele aglomerate si in punctele cu risc ridicat de accidente, pentru combaterea cauzelor generatoare de accidente, in special a vitezei excesive si a conducerii sub influenta bauturilor alcoolice si inlaturarea starilor de pericol, ce se pot crea pe fondul incalcarilor normelor rutiere.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.