Vanzarile grupului Danone au crescut cu 14,9% in primul trimestru al anului, peste estimarile analistilor, consemnand o evolutie favorabila pe toate pietele, in special in Asia, transmite Reuters. "Avem mare incredere in atingerea obiectivelor. Nu am
Vanzarile grupului Danone au crescut cu 14,9% in primul trimestru al anului, peste estimarile analistilor, consemnand o evolutie favorabila pe toate pietele, in special in Asia, transmite Reuters. "Avem mare incredere in atingerea obiectivelor. Nu am modificat previziunile deoarece dorim sa asteptam lansarea unor noi produse, in al doilea trimestru. Vom analiza tintele de profit in al doilea trimestru", a declarat directorul financiar al Danone, Antoine Giscard d'Estaing. Vanzarile trimestriale realizate de grup au crescut pana la 3,53 de miliarde de euro (4,36 miliarde dolari), fiind usor superioare estimarilor de 3,42 miliarde de euro ale analistilor intervievati de Reuters.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.