Presedintele Bancii Comerciale Romane (BCR), Nicolae Danila, a fost ales in functia de prim-vicepresedinte al Asociatiei Romane a Bancilor (ARB). Danila l-a inlocuit pe presedintele HVB Bank Romania, Dan Pascariu, care nu a mai candidat, se arata int
Presedintele Bancii Comerciale Romane (BCR), Nicolae Danila, a fost ales in functia de prim-vicepresedinte al Asociatiei Romane a Bancilor (ARB). Danila l-a inlocuit pe presedintele HVB Bank Romania, Dan Pascariu, care nu a mai candidat, se arata intr-un comunicat al asociatiei.
Totodata, membrii ARB au decis ca prim-vicepresedintele Alpha Bank, Radu Gratian Ghetea, sa detina in continuare pozitia de presedinte al asociatiei, iar presedintele Raiffeisen Bank, Steven van Groningen a fost reales in functia de vicepresedinte. Ceilalti membri ai Consiliului de Administratie al ARB sunt Petre Bunescu, director general adjunct BRD - Groupe Societe Generale si Gabriela Tudor, vicepresedinte CEC. Au existat propuneri concrete privind modificarea statutului si a regulamentului de functionare al ARB, urmand ca aceste puncte sa fie supuse aprobarii intr-o alta Adunare Generala. Printre modificarile propuse se numara schimbarea sistemului de cotizatie si de vot.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.