Numarul tranzactiilor de pe piata spatiilor de birouri va fi mult mai redus in 2006 decat in anul trecut, in principal din cauza volumului limitat de proiecte de clasa A care vor fi livrate in acest an pe piata, potrivit estimarilor companiei de serv
Numarul tranzactiilor de pe piata spatiilor de birouri va fi mult mai redus in 2006 decat in anul trecut, in principal din cauza volumului limitat de proiecte de clasa A care vor fi livrate in acest an pe piata, potrivit estimarilor companiei de servicii imobiliare Colliers. Pentru acest an, piata spatiilor de clasa B va castiga teren, cateva proiecte avand termen de finalizare in acest an in zona Pipera si langa Universitatea Politehnica. Potrivit Colliers, in anul 2005 au avut loc zece tranzactii, cel mai mare numar de pana acum. Investitorii austrieci au fost cei mai activi pe piata imobiliara, achizitionand patru dintre cele mai mari proiecte imobiliare. Investitorii englezi si irlandezi au fost si ei protagonistii unor tranzactii importante, focalizandu-se pe proiecte de pana la 10.000 de metri patrati. Specialistii considera ca in 2006 piata va fi caracterizata de un grad ridicat de diversitate .


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.