Nu mai putin de 20 de localitati bihorene ar putea beneficia de fonduri din cadrul unui program guvernamental in valoare de 10 milioane USD. Agentia Nationala de Dezvoltare a Zonelor Miniere acorda stimulente pentru cei ce angajeaza someri din sector
Nu mai putin de 20 de localitati bihorene ar putea beneficia de fonduri din cadrul unui program guvernamental in valoare de 10 milioane USD. Agentia Nationala de Dezvoltare a Zonelor Miniere acorda stimulente pentru cei ce angajeaza someri din sectorul minier. Antreprenorii bihoreni care angajeaza si pregatesc someri proveniti din zonele miniere cu grave dezechilibre economice si sociale, ca urmare a restructurarii sectorului minier, vor putea beneficia de fonduri in valoare de 10 milioane de dolari. Programul face parte din cadrul subcomponentei de "regenerare socio-economica" si se adreseaza atat antreprenorilor locali, cat si fostilor mineri care isi cauta de lucru. Prin acest program se acorda 1.200 USD/an/loc de munca pentru fiecare persoana angajata si instruita in cadrul proiectului.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.