In cadrul unei promotii de primavara care se va incheia la 31 mai 2006, UniCredit Romania a redus dobanzile la creditul de nevoi personale si la creditul auto. Astfel ca, la creditul de nevoi personale fara ipoteca Credinstant dobanda este de 9,9% (l
In cadrul unei promotii de primavara care se va incheia la 31 mai 2006, UniCredit Romania a redus dobanzile la creditul de nevoi personale si la creditul auto. Astfel ca, la creditul de nevoi personale fara ipoteca Credinstant dobanda este de 9,9% (lei si euro), de la dobanda standard de 13% pentru lei, respectiv 11,5% pentru euro, informeaza un comunicat al bancii.
Valoarea maxima a imprumuturilor este de 28.000 RON, respectiv 8.000 euro, iar creditele pot fi acordate pe o perioada maxima de 60 luni. Conditiile de eligibilitate pentru obtinerea unui astfel de imprumut bancar sunt venitul si varsta aplicantului.
Astfel, este necesar un venit lunar net minim de 250 euro (echivalent in lei), in cazul creditului de nevoi personale si 200 euro (echivalent in lei), in cazul creditului auto, pe solicitant/familie, care poate fi dovedit cu documente justificative, putand consta din venituri ca salariul net, pensie, chirii, activitati independente etc. Aplicantul trebuie sa aiba minimum 22 de ani.
De asemenea, banca a redus dobanzile la creditul auto pentru persoane fizice, de la 10% la 9% in lei si respectiv de la 8,5 la 7% in euro. Portofoliul de credite al UniCredit Romania include si Credinstant cu ipoteca, un produs pentru persoane fizice, cu dobanda de 9,5 la suta pe an pentru creditele acordate in lei pe o perioada de maximum 15 ani, si 8,5 la suta pe an pentru creditele acordate in euro, obtinute pe maximum 5 ani. Dobanda anuala efectiva (DAE) pentru creditul auto este de 9 la suta pentru un credit de 30.000 euro si respectiv 10,39 la suta pentru un credit de 100.000 RON, pe o perioada de 6 ani, iar DAE aferenta Credinstant pentru un credit de 8.000 euro, respectiv 28.000 RON, pentru o perioada de 5 ani, este de 13,36 respectiv 12,83 la suta.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.