Logodnica lui Tom Cruise, Katie Holmes, a nascut marti noaptea o fetita numita Suri, ea fiind primul copil al cuplului. Cei doi actori "au fost bucurosi de venirea pe lume a unei fetite, Suri. Ea cantareste 3,4 kilograme si masoara 50,8 cm", a transm
Logodnica lui Tom Cruise, Katie Holmes, a nascut marti noaptea o fetita numita Suri, ea fiind primul copil al cuplului. Cei doi actori "au fost bucurosi de venirea pe lume a unei fetite, Suri. Ea cantareste 3,4 kilograme si masoara 50,8 cm", a transmis intr-un comunicat purtatorul de cuvant al cuplului. "Numele Suri semnifica in limba ebraica "printesa", iar in limba persana inseamna "roz rosiatic", se arata in acelasi comunicat. Este primul copil al lui Katie Holmes, in varsta de 27 de ani, si in acelasi timp primul copil natural al starului din "Misiune imposibila". Cruise mai are doi copii adoptati impreuna cu fosta sa sotie. Nicole Kidman, Isabella, de 13 ani, si Connor, de 11 ani.
Cruise si Holmes sunt impreuna din primavara anului 2005. Actorul, in trecut discret in ceea ce priveste viata lui privata, s-a afisat ostentativ cu tanara actrita inca de la inceputurile relatiei lor. Membru si sustinator al Bisericii Scientologice de aproape 20 de ani, Cruise a fost aspru criticat de presa pentru ca si-a declarat convingerile religioase si a defaimat psihiatria. Recent, si logodnica lui, Katie Holmes, a intrat in randurile acestei organizatii religioase. Scientologia promoveaza nasterile in tacere, dar actorul a asigurat recent intr-un interviu ca acest lucru se refera mai mult la mediu decat la mama. "Pur si simplu inseamna sa o respecti pe mama... sa o ajuti sa taca. Nu este vorba despre mama. Mama face atata zgomot... si oamenii, stiti, ea trebuie sa se confrunte cu toate aceste lucruri, ea face ce trebuie sa faca. Ok?", a declarat actorul. Purtatorul de cuvant al celor doi actori nu a dat nici un detaliu despre cum s-a desfasurat nasterea copilului. (D.V.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.