Cele mai valoroase reprezentante ale baschetului masculin romanesc si-au dat intalnire la Sibiu pentru a-si disputa Cupa Romaniei, Sala Sporturilor din localitate fiind asediata de fanii dornici sa-i vada la lucru pe jucatorii echipelor Asesoft Ploie
Cele mai valoroase reprezentante ale baschetului masculin romanesc si-au dat intalnire la Sibiu pentru a-si disputa Cupa Romaniei, Sala Sporturilor din localitate fiind asediata de fanii dornici sa-i vada la lucru pe jucatorii echipelor Asesoft Ploiesti, Mobitelco Cluj, CSU Sibiu si Dinamo-Erbasu. Disputata dupa sistemul "Final Four", faza finala a Cupei Romaniei a avut parte de doua semifinale incendiare, pigmentate, insa, din pacate, si de cateva gesturi necugetate.
Dupa ce si-au facut "incalzirea" la meciul dintre clujeni si dinamovisti, castigat in-extremis de ardeleni, cu 78-76, fanii sibieni s-au dat in spectacol la cea de-a doua semifinala, dintre CSU Sibiu si Asesoft Ploiesti, adjudecata de detinatoarea eventului national, cu scorul de 103-99. Desi echipa favorita conducea in minutul 11 al intalnirii, unul dintre fanii locali l-a bombardat cu prajituri pe antrenorul oaspetilor, Mladen Jojici, lovindu-l in cap.
Imediat, meciul a fost intrerupt pentru cateva minute, iar jandarmii aflati in sala l-au identificat pe suporterul lipsit de fair-play.
Din pacate, fanii localnici au continuat seria denigrarilor si dupa acest incident, huiduind in dese randuri echipa ploiesteana si pe vedeta Catalin Burlacu, la adresa caruia au scandat "Iesi afara, javra ordinara!". (T. RIST)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.