George W. Bush l-a numit pe Rob Portman, reprezentantul special al SUA pentru negocieri comerciale, in functia de director pentru afaceri bugetare, informeaza Associated Press. Postul ramasese vacant dupa ce Josh Bolten, a fost numit in functia de se
George W. Bush l-a numit pe Rob Portman, reprezentantul special al SUA pentru negocieri comerciale, in functia de director pentru afaceri bugetare, informeaza Associated Press. Postul ramasese vacant dupa ce Josh Bolten, a fost numit in functia de secretar general al Casei Albe, in locul lui Andrew Card, care demisionase la sfarsitul lunii martie din aceasta functie. Nominalizarea facuta de presedintele Bush trebuie confirmata de Senat, dar nu exista temeri ca va fi respinsa. Dat fiind ca Portman a fost initial congresman, el ar putea contribui substantial la ameliorarea relatiilor Casei Albe cu forul legislativ. In functia ocupata pana acum de Portman, Bush a propus-o pe Susan Schwab.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.