Fabrizio Ravanelli, fost mare atacant italian, retras recent din activitate, a sosit ieri in Romania, fiind invitat de Realitatea TV pentru a analiza meciul dintre Steaua si Middlesbrough. "Pena bianca" a jucat un sezon la echipa engleza, iar ieri a
Fabrizio Ravanelli, fost mare atacant italian, retras recent din activitate, a sosit ieri in Romania, fiind invitat de Realitatea TV pentru a analiza meciul dintre Steaua si Middlesbrough. "Pena bianca" a jucat un sezon la echipa engleza, iar ieri a apreciat ca va fi o disputa echilibrata, luand in discutie sansele fiecareia dintre parti. "Middlesbrough s-a calificat cu noroc in fata Romei (n.r. in optimile de finala). De la italieni au lipsit multi jucatori, in frunte cu Totti, iar englezii au avut si noroc, fiindca chiar si asa, Roma a ratat mult in mansa a doua", a spus Ravanelli. Fostul atacant, care a fost in Romania cu Juventus, in 1996, cand echipa italiana a facut 0-0 in Ghencea cu Steaua, in Liga Campionilor, era la curent cu tactica Stelei. "Stiu ca are o defensiva extraordinara, primeste foarte greu gol, mai ales pe teren propriu, daca reuseste si sa inscrie are mari sanse sa mearga mai departe. Steaua este un nume important in fotbalul european, in timp ce Middlesbrough a ajuns pentru prima data intr-o faza atat de avansata a unei competitii continentale", a spus fostul international italian. Ravanelli nu i-a uitat nici pe romanii din Serie A. "Fotbalul romanesc este reprezentat in campionatul italian de doi jucatori foarte valorosI: Mutu si Chivu. Ultimul are un sezon extraordinar la Roma si de aceea este in atentia multor cluburi mari din Europa", a mai spus Ravanelli, care a evitat sa dea un pronostic pentru partida din aceasta seara. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.