Consiliul National al Intreprinderilor Private Mici si Mijlocii, in colaborare cu Agentia Nationala pentru IMM-uri si Cooperatie, a proiectat un portal, denumit Portalul de solutii si servicii pentru IMM-uri pe intreg parcursul anului 2005. Portalul
Consiliul National al Intreprinderilor Private Mici si Mijlocii, in colaborare cu Agentia Nationala pentru IMM-uri si Cooperatie, a proiectat un portal, denumit Portalul de solutii si servicii pentru IMM-uri pe intreg parcursul anului 2005. Portalul realizeaza, pentru cei inscrisi in baza de date, accesul la informatiile, serviciile si solutiile furnizate de ceilalti agenti economici si de organizatiile din sistemul sau. Accesul se face online, fiecare firma poate contacta prin internet partenerii potentiali de afaceri sau furnizori de servicii si solutii. Portalul organizeaza targuri virtuale pentru vanzari si cumparari in anumite domenii (4 pe luna), targuri de locuri de munca, plasari de studenti in practica la firme, misiuni de afaceri in strainatate etc. Utilizarea portalului de catre intreprinzatori le aduce multiple avantaje, dintre care vanzarea de produse la noi clienti, in cantitati mai mari si/sau in conditii avantajoase, cumpararea de materii prime mai ieftine, de calitate mai buna, acces la numerosi clienti si furnizori imposibil de contactat fara portal, etc. Folosirea portalului in 2006 este gratuita pentru IMM-urile si firmele mari. Portalul incepe sa functioneze incepand cu 3 mai 2006.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.