Jandarmeria Romana considera intalnirea de astazi drept una cu grad foarte mare de risc, decizand ca masurile de securitate sa fie la fel de severe ca la intalnirea Steaua-Rapid, din "sferturile" Cupei UEFA. In mod normal nu ar fi fost necesare desfa
Jandarmeria Romana considera intalnirea de astazi drept una cu grad foarte mare de risc, decizand ca masurile de securitate sa fie la fel de severe ca la intalnirea Steaua-Rapid, din "sferturile" Cupei UEFA. In mod normal nu ar fi fost necesare desfasurari atat de mari de trupe, insa Politia engleza, care va avea reprezentanti la meci, a avertizat ca suporterii lui Middlesbrough, aproximativ 2000, sunt cei mai mari consumatori de bauturi alcoolice din Anglia, motiv pentru care au provocat incidente si in precedentele deplasari europene, in special la Roma si la Basel. De aceea, Jandarmeria va avea peste 2000 de oameni la arena, plus politisti si alte forte de ordine. Ca de obicei, suporterii nu vor avea acces in stadion cu obiecte contondente, bannere nepermise, iar bauturile alcoolice nu vor putea fi comercializate in zona adiacenta stadionului inca de la pranz. Accesul in stadion se va face incepand cu ora 16, iar fanii ros-albastri vor putea intra prin toate punctele, cu exceptia celui din strada Toni Bulandra, care este rezervat exclusiv celor englezi. RATB a modificat cateva trasee ale mijloacelor de transport, deoarece strada Vatra Luminoasa si Maior Coravu vor fi inchise circulatiei autovehiculelor, cu exceptia riveranilor. Astfel, incepand cu ora 16,30, troleibuzul 86 va circula deviat in zona stadionului, pe linia troleibuzelor 70 si 79, linia de troleibuz 90 va fi deviata prin Bulevardul Ferdinand, iar linia de autobuz 104 va circula pe Soseaua Mihai Bravu si pe Pantelimon. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.