Ministrul Justitiei, Monica Macovei, a declarat, marti seara, ca absenta parlamentarilor la dezbaterile din Plen este "o problema majora" pentru dezbaterea si aprobarea legilor. In opinia sa, multe dintre proiectele de lege sunt respinse la Camera De
Ministrul Justitiei, Monica Macovei, a declarat, marti seara, ca absenta parlamentarilor la dezbaterile din Plen este "o problema majora" pentru dezbaterea si aprobarea legilor. In opinia sa, multe dintre proiectele de lege sunt respinse la Camera Deputatilor sau la Senat din lipsa de cvorum. "Nu pot sa spun ca am o parere proasta despre parlamentari. Au fost momente in procedurile parlamentare in care, intr-adevar, lucrurile n-au mers foarte bine", a precizat Macovei, citata de Mediafax.
Ea a dat ca exemplu faptul ca multe dintre proiectele de lege initiate de Guvern au cazut la Senat sau la Camera Deputatilor, din lipsa de cvorum. "Asta mi se pare foarte important si grav la nivelul intregului Guvern, ca nu numai proiectele de la Justitie cad. Este o prima problema majora, pe care o vad in clipa asta, apropo de mersul inainte. Ne chinuim si facem proiecte de legi bune, cel putin cele care pleaca de la Ministerul Justitiei, dar exista acest dezinteres sau nu stiu cum sa-l numesc, in Parlament", a spus Macovei.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.