Globe Trade Centre Romania, subsidiara locala a unuia dintre cei mai importanti dezvoltatori din domeniul Real Estate pentru regiunea Europa Centrala si de Est, a incredintat agentiei Ogilvy Public Relations Worldwide/Bucharest coordonarea comunicari
Globe Trade Centre Romania, subsidiara locala a unuia dintre cei mai importanti dezvoltatori din domeniul Real Estate pentru regiunea Europa Centrala si de Est, a incredintat agentiei Ogilvy Public Relations Worldwide/Bucharest coordonarea comunicarii pentru patru proiecte imobiliare de anvergura.
GTC Romania este subsidiara din tara noastra a Globe Trade Centre SA, unul dintre cei mai importanti dezvoltatori din Europa Centrala si de Est.
GTC activeaza din 1994 si este prezenta in sase tari central si est-europene - Romania, Polonia, Ungaria, Cehia, Serbia si Croatia, fiind listata la bursa din Varsovia din aprilie 2000. GTC a fost declarata cel mai bun developer al anului 2004 in Europa Centrala si de Est si a dezvoltat in tara noastra cladiri de birouri de top, precum si "Europe House", iar anul acesta va anunta noi proiecte imobiliare atat din zona cladirilor de birouri, cat si din cea rezidentiala sau de magazine.
Comunicarea dintre cele doua companii a inceput in urma unui pitch pentru un singur proiect, licitatie la care Ogilvy PR a concurat cu doua importante agentii full service, iar de atunci GTC a adaugat in portofoliul agentiei noi si noi proiecte.
In cadrul unei colaborari de lunga durata, Ogilvy PR dezvolta si implementeaza pentru proiectele GTC strategii de comunicare cu o componenta puternica de relatii publice, dar care exploreaza si instrumente din alte zone ale comunicarii. "Calitatea noastra de specialisti in comunicare presupune si o aplecare deosebita spre a invata in permanenta lucruri noi.
De aceea, colaborarea cu GTC este cel mai bun prilej de a ne dezvolta o noua competenta - aceea a comunicarii in zona de real estate, un domeniu de viitor in Romania", sustine Gabriela Lungu, managing director Ogilvy PR.
Fondata in 1999, Ogilvy Public Relations Worldwide/Bucharest este singura subsidiara din Romania a unei companii internationale specializate in domeniul relatiilor publice cu peste 60 de filiale in America de Nord, Europa, Africa, Asia si Australia. La nivel mondial, reteaua Ogilvy Public Relations Worldwide apartine grupului WPP.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.