Finantatorul Gigi Becali a revenit marti seara din Grecia, anuntand ca s-a rugat pentru Steaua la Muntele Athos, unde a stat doua zile. "Am petrecut doua zile si doua nopti de post si rugaciune. Ii multumesc lui Dumnezeu ca am ajuns acolo, sa-mi dau
Finantatorul Gigi Becali a revenit marti seara din Grecia, anuntand ca s-a rugat pentru Steaua la Muntele Athos, unde a stat doua zile. "Am petrecut doua zile si doua nopti de post si rugaciune. Ii multumesc lui Dumnezeu ca am ajuns acolo, sa-mi dau seama cum o duc calugarii romani, care au o viata de mizerie. M-am hotarat sa refac din temelii schiturile de acolo si sa dau 2 milioane de euro sau cat este nevoie. Le-am promis calugarilor romani ca nu vor mai munci pentru altii. M-am rugat pentru Steaua, pentru Romania, pentru reusitele mele si pentru sanatate", a spus Becali. Finantatorul Stelei s-a laudat cu achizitionarea a doua icoane, una cu "Maica Domnului in picioare si o icoana care ar fi fost gasita pictata". Printr-o coincidenta, Gigi Becali s-a intalnit la aeroport cu varul sau, Ioan Becali, care venise cu Victor Becali pentru a-i astepta pe oficialii lui TSKA Sofia, care l-au transferat ieri pe Florentin Petre. Gigi Becali si Ioan Becali s-au ignorat, dar patronul Stelei a fost aproape sa loveasca masina varului sau. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.