20 Aprilie 2006

Lectura de un minut

Minerii din cadrul Societatii Nationale a Lignitului Oltenia isi vor dona masa calda din zilele de vineri si sambata sinistratilor din judetul Dolj, a declarat directorul de resurse umane din cadrul SNLO, Cosmin Popescu. Potrivit acestuia, propunerea
Minerii din cadrul Societatii Nationale a Lignitului Oltenia isi vor dona masa calda din zilele de vineri si sambata sinistratilor din judetul Dolj, a declarat directorul de resurse umane din cadrul SNLO, Cosmin Popescu. Potrivit acestuia, propunerea in acest sens a fost facuta de sindicalisti, minerii facand gesturi similare si in urma cu un an, cand au donat masa sinistratilor din Banat. Directorul de resurse umane al SNLO a spus ca fiecare angajat al societatii, din cei 9.300, va dona practic cate doua bonuri de masa in valoare totala de 14 lei si vor fi cumparate paini, conserve, apa minerala si alte alimente, care vor fi trimise in localitatile doljene afectate de apele revarsate ale Dunarii.

Curierul National

Sursa: Curierul NationalTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.