Suporterii lui Middlesbrough au inceput sa soseasca inca de ieri la Bucuresti, mai multe curse charter fiind programate pe durata dupa-amiezii. Fanii britanici au primit o invitatie inedita, de a asista la meciul Rapid-Otelul, restanta programata ase
Suporterii lui Middlesbrough au inceput sa soseasca inca de ieri la Bucuresti, mai multe curse charter fiind programate pe durata dupa-amiezii. Fanii britanici au primit o invitatie inedita, de a asista la meciul Rapid-Otelul, restanta programata aseara in Giulesti. Gigi Corsicanu', seful galeriei rapidiste, a anuntat ca le va face cadou fanilor englezi steaguri ale giulestenilor. "Vrem ca steagurile Rapidului sa fie prezente la meciul cu Steaua, asa ca le vom da suporterilor englezi. Noi i-am invitat la meciul cu Otelul si acolo le vom inmana. Daca nu vor veni, ne vom intalni dupa meci cu ei sau maine. Dar cred ca vor veni pentru ca am tinut legatura cu ei prin Internet si asa ne-au promis. Noi le-am pregatit deja invitatiile", a spus seful galeriei rapidiste. Corsicanu' a mai precizat ca toti fanii rapidisti vor fi suporterii lui Middlesbrough in dubla mansa cu Steaua din semifinalele Cupei UEFA. "Noi nu suntem diplomati. Toti rapidistii vor tine cu Middlesbrough. Diplomat e Gigi Becali care canta <<Liga Campionilor, interzisa ciorilor>>", a adaugat Corsicanu'. El a mai precizat ca suporterii giulesteni nu vor merge in galeria formatiei engleze la meciul cu Steaua. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.