Fostul presedinte al PD Mures, consilierul judetean Dinu Socotar, demisioneaza din partid. Surse din Partidul Conservator sustin ca acesta va trece in tabara lor.
Socotar a confirmat ca va demisiona, afirmand ca are demisia asupra sa si va tri
Fostul presedinte al PD Mures, consilierul judetean Dinu Socotar, demisioneaza din partid. Surse din Partidul Conservator sustin ca acesta va trece in tabara lor.
Socotar a confirmat ca va demisiona, afirmand ca are demisia asupra sa si va trimite un reprezentant sa o depuna la Biroul Permanent Judetean al PD Mures.
Intrebat asupra posibilitatii de a intra in PC, Socotar a raspuns ca "este posibil" sa fie prezent la conferinta de presa a conducerii acestui partid, programata in cursul dupa-amiezii de ieri. Socotar a declarat, marti, intr-o conferinta de presa, ca nu i s-a raspuns in termenul legal de catre Comisia de Statut, Etica si Litigii a partidului la contestatia pe care a facut-o in privinta inlocuirii sale din fruntea filialei, in noiembrie 2005, si a suspendarii intregului Birou Permanent Judetean, astfel ca intentioneaza sa demisioneze din PD, fiind "curtat" de toate partidele romanesti. Socotar a adus o serie de acuzatii grupului condus de actualul presedinte interimar al PD Mures, Dorin Florea, care a reactionat spunand ca, de fapt, Socotar este nemultumit ca nu a ajuns secretar de stat si i-a cerut sa lase partidului functia de consilier judetean.
Dinu Socotar este consilier judetean si face parte din Biroul Permanent Judetean interimar al PD. (Mediafax)


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.