Sezonul competitional intern la volei se incheie, ca de obicei in ultimii ani, cu disputele finale din Cupa Romaniei, Sala Floreasca din Capitala urmand sa gazduiasca, azi, cu incepere de la ora 16, un interesant cuplaj in care se vor confrunta, la f
Sezonul competitional intern la volei se incheie, ca de obicei in ultimii ani, cu disputele finale din Cupa Romaniei, Sala Floreasca din Capitala urmand sa gazduiasca, azi, cu incepere de la ora 16, un interesant cuplaj in care se vor confrunta, la feminin, Rapid AIBO si Stiinta Bacau, iar la masculin, VCM Tomis Constanta si VCM Piatra Neamt. Dupa ce au cucerit laurii Diviziei A1, terminand campionatul en-fanfare, cu un sec 3-0 in fief-ul Stiintei Bacau, giulestencele pregatite de Costinel Stan isi doresc sa realizeze eventul, in vreme ce elevele antrenorului Florin Grapa nu uita ca au castigat cu 3-0 in Sala Rapid si vor sa razbune esecul din intrecerea divizionara. La masculin, VCM Tomis Constanta nu concepe sa rateze si Cupa Romaniei, dupa ce a pierdut trofeul Diviziei A1 in dauna Petrom Ploiesti pe ultima suta de metri, echipa antrenata de Gyula Barta fiind cu mult superioara valoric fata de adversara din Piatra Neamt, care a reusit, totusi, performanta de accede in finala intrecerii KO, dupa ce a ratat calificarea in prima grupa valorica a competitiei divizionare. Reamintim ca, in sezonul trecut, trofeele au intrat in posesia VCM Constanta si Stiinta Bacau. (T. RIST)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.