Organizarea eficienta de misiuni economice externe si corelarea strategiei de relatii externe a Camerei de Comert si Industrie a municipiului Bucuresti cu Strategia de Export a Romaniei vor fi realizate in viitor cu sprijinul Comitetului de Comert Ex
Organizarea eficienta de misiuni economice externe si corelarea strategiei de relatii externe a Camerei de Comert si Industrie a municipiului Bucuresti cu Strategia de Export a Romaniei vor fi realizate in viitor cu sprijinul Comitetului de Comert Exterior al CCIB, potrivit Rompres.
Infiintarea Comitetului a fost decisa in cadrul ultimei reuniuni a Comitetului Executiv al CCIB. Presedintele Comitetului de Comert Exterior al CCIB a fost ales Florin Burada, om de afaceri cu experienta in domeniul comertului exterior.
Cu aceeasi ocazie a fost decisa infiintarea unui Centru de Consultanta pe Probleme de Integrare Europeana, care va pune la dispozitia intreprinzatorilor informatii din domeniul integrarii europene, consultanta si asistenta pentru realizarea de proiecte etc. De asemenea, membrii Comitetului Executiv au aprobat implicarea CCIB in organizarea unui targ de locuri de munca, pentru a sprijini firmele sa isi gaseasca salariati calificati, dar si pentru a-i sustine pe tinerii care isi cauta un serviciu care sa le asigure o existenta demna. In acest context, CE a cerut conducerii executive a CCIB sa actioneze in directia implicarii elevilor din clasele superioare, precum si a studentilor viitori oameni de afaceri, in cunoasterea activitatilor si serviciilor oferite de sistemul cameral. In domeniul pregatirii firmelor pentru aderarea la UE, s-a decis a se depune un proiect in cadrul Fondului Europa pentru crearea unei retele de sprijin pentru tinerii antreprenori.
Acelasi obiectiv va fi urmarit si prin organizarea, in perioada mai-octombrie 2006, a unor seminarii pe teme de transport.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.