La sfarsitul lunii martie, compania CA IB Asset Management, membra a UniCredit Group, a lansat fondul deschis de investitii Premio. Fondul va investi in special in actiuni cotate pe piata romaneasca de capital, a declarat, ieri, pentru Mediafax, dire
La sfarsitul lunii martie, compania CA IB Asset Management, membra a UniCredit Group, a lansat fondul deschis de investitii Premio. Fondul va investi in special in actiuni cotate pe piata romaneasca de capital, a declarat, ieri, pentru Mediafax, directorul executiv al firmei, Florin Dolea. Este destinat persoanelor fizice si juridice cu un profil investitional mai agresiv. Desi comisionul de subscriere al CA IB este de 3%, nu exista comision de rascumparare. "Am incercat sa plasam comisioanele noastre la jumatate din valoarea celor pe care grupul din care facem parte le practica la nivel european, tocmai pentru a ne adapta la specificul pietei din Romania", a adaugat Dolea. Valoarea initiala a unei unitati de fond este de zece lei, investitia minima initiala fiind egala cu contravaloarea a 30 de unitati de fond. Fondul va fi distribuit atat prin CA IB, cat si prin HVB Bank Romania, care este si depozitarul Fondului. Performanta fondului va fi raportata la un indice de referinta, compus din indicii BET si BET-FI ai Bursei de Valori Bucuresti. Pentru primele sase luni, ponderea BET va fi de 55% iar cea a BET-FI de 45%.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.