Cu ocazia sfintelor Sarbatori de Paste, echipa Fundatiei Alexandrion Grup a oferit cadouri copiilor bolnavi de cancer aflati in sectiile de oncopediatrie a mai multor spitale din Bucuresti, printre care Spitalul de copii "M. S. Curie", Spitalul de co
Cu ocazia sfintelor Sarbatori de Paste, echipa Fundatiei Alexandrion Grup a oferit cadouri copiilor bolnavi de cancer aflati in sectiile de oncopediatrie a mai multor spitale din Bucuresti, printre care Spitalul de copii "M. S. Curie", Spitalul de copii "Grigore Alexandrescu", copii aflati in evidenta Asociatiei P.A.V.E.L., copii internati in Clinica de pediatrie II Fundeni si Institutul Oncologic - sectia pediatrie.
Urmare a peste 10 ani de activitati umanitare desfasurate de firmele din cadrul grupului Alexandrion, in 2003 a aparut Fundatia Umanitara Alexandrion, ca organism nonguvernamental specializat, care ofera sprijin comunitatii in rezolvarea problemelor sociale cu care se confrunta, in numele grupului.
Printre centrele si organismele sustinute de fundatia Alexandrion se numara Centrul de plasament "Negru Voda" Galati, Directia de Protectie a Copilului Iasi, Adapostul de zi si de noapte pentru copiii strazii Timisoara, Complexul de servicii comunitare "Prichindelul" Sibiu, Hospice "Casa Sperantei" Brasov, Fundatia "Children in Distress" Pitesti, Crucea Rosie Brasov, Administratia Serviciilor Sociale Ploiesti, Asociatia "Pas Alternativ" Brasov, Fundatia "Holt Romania" - Iasi, Salvati Copiii etc). Grupul cu capital grec Alexandrion este prezent in Romania din 1994, iar valoarea totala a investitiilor realizate de companie pana in prezent in tara noastra este de aproximativ 20 de milioane de euro. Grupul detine o unitate de productie si imbuteliere la Ploiesti, cu o capacitate de productie de 50 milioane de litri pe an, si o alta la Radauti.
Grupul Alexandrion activeaza si in domeniul materialelor de constructii si al productiei de hartie. De asemenea, grupul mai are afaceri in domeniul imobiliar, precum si al constructiilor.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.