Oficialii Ligii Europene de Natatie au anuntat, marti seara, la Belgrad, grupele preliminare din cadrul Campionatelor Europene de polo, intreceri care se vor derula in capitala Serbiei&Muntenegru, in luna septembrie. Conform datelor prezentate de
Oficialii Ligii Europene de Natatie au anuntat, marti seara, la Belgrad, grupele preliminare din cadrul Campionatelor Europene de polo, intreceri care se vor derula in capitala Serbiei&Muntenegru, in luna septembrie. Conform datelor prezentate de LEN dupa tragerea la sorti, reprezentativa de polo a Romaniei va evolua in grupa A, alaturi de galonatele Serbia&Muntenegru, Rusia si Spania, dar si de mai modestele Slovacia si Olanda, eterne rivale ale tricolorilor in lupta pentru intrarea in primul esalon valoric continental. In cealalta serie, se vor intalni Croatia, Ungaria, Grecia, Italia, Germania si Slovenia, fapt care demonstreaza ca tricolorii au avut parte de adversari ceva mai accesibili in lupta pentru indeplinirea obiectivului propus de FRP, elevii pregatiti de Vlad Hagiu (foto) dorindu-si sa acceada in sferturile de finala ale competitiei. (T. RIST)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.