Rapidistii joaca diseara restanta cu Otelul, din etapa a 20-a, si vizeaza o noua victorie, pentru a ramane in cursa pentru castigarea campionatului. Totusi, giulestenii sustin ca nu vor deveni crispati din cauza acestui obiectiv. "Presiunea castigari
Rapidistii joaca diseara restanta cu Otelul, din etapa a 20-a, si vizeaza o noua victorie, pentru a ramane in cursa pentru castigarea campionatului. Totusi, giulestenii sustin ca nu vor deveni crispati din cauza acestui obiectiv. "Presiunea castigarii campionatului nu este pe umerii nostri, poate pe umerii celor care au puncte in fata noastra. Pentru noi important este sa castigam fiecare meci. Sa castigam titlul ar fi revansa noastra in fata Stelei", a declarat ieri Vali Negru, mijlocasul Rapidului. Si capitanul Vasile Maftei era de parere ca echipa sa are sanse reale la titlu. "Indiferent ce a declarat conducerea, eu de cand sunt la Rapid ma gandesc la campionat. Vrem performanta si tot timpul avem titlul in cap. Suntem in semifinalele Cupei Romaniei, putem lua si titlul, deci ambele obiective sunt aproape de noi", a spus Maftei. Acesta a avertizat cu privire la forta adversarului de astazi. "Otelul este o echipa valoroasa, mai ales de cand a venit Petre Grigoras acolo si sunt sigur ca ne asteapta un joc dificil. Nu ne gandim la razbunare dupa meciul din tur (3-3 dupa ce giulestenii au condus cu 3-0!), cum nu ne-am gandit la razbunare nici la meciul cu Dinamo. Sunt trei puncte importante si avem obligatia fata de noi sa castigam pentru a ramane in cursa pentru titlu, chiar daca diferenta fata de Steaua este destul de mare", a spus Maftei. Liderul din teren al Rapidului a comentat si o posibila plecare a lui Razvan Lucescu la finalul acestui sezon. "Razvan, deocamdata, e aici si nu cred ca va pleca. Am format un grup frumos, o echipa frumoasa si cred ca trebuie sa mergem pe aceeasi cale si la anul pentru a realiza mai mult decat anul acesta", a spus fundasul giulestean. Mijlocasul Romeo Stancu a apreciat ca nu se pune problema ca Rapid sa nu treaca de Otelul. "Daca nu batem nici pe Galati, atunci pe cine? Cu o victorie acum si alta in meciul de sambata cu FCM Bacau ne apropiem de liderul clasamentului. Avem un culoar favorabil, de ce sa nu profitam, mai ales ca mai este si meciul direct cu Steaua, acolo unde cred ca se va decide practic campionatul", a spus jucatorul venit de la Timisoara. Stancu a tinut sa le transmita un mesaj stelistilor in perspectiva meciului de maine cu Middlesbrough: "Suntem romani, mergem pe mana Stelei si le uram bafta!". (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.