Tom Cruise a declarat recent ca planuieste sa manance placenta lui Katie Holmes la nasterea primului lor copil. "Am auzit ca este ceva foarte gustos. Foarte nutritiva. Voi manca placenta si cordonul ombilical chiar in sala de nasteri", a declarat Cru
Tom Cruise a declarat recent ca planuieste sa manance placenta lui Katie Holmes la nasterea primului lor copil. "Am auzit ca este ceva foarte gustos. Foarte nutritiva. Voi manca placenta si cordonul ombilical chiar in sala de nasteri", a declarat Cruise pentru revista GQ. Actorul in varsta de 43 de ani este atat de impresionat de faptul ca va deveni pentru prima data tata natural incat acest eveniment a starnit in starul hollywoodian ganduri mai mult sau mai putin ciudate. Mai intai a fost ideea nasterii silentioase impuse de cultul scientologic. Tom Cruise nu si-a dat seama imediat ce implicatii au declaratiile lui indraznete referitoare la placenta. Cand i s-a spus ca placenta este destul de mare, Tom a raspuns: "Ok, poate ca nu o voi face". Exista persoane care pretind ca, daca placenta este consumata imediat dupa nastere, acest lucru poate preveni depresia post-natala. Acest lucru este valabil insa in cazul mamelor, dar nu si in ceea ce-i priveste pe tati. Tom Cruise si Katie Holmes, 27 de ani, s-au logodit in iunie 2005 si se zvoneste ca se vor casatori la sfarsitul acestei veri. Micutul care urmeaza sa vina pe lume in curand este primul copil natural al celor doi, dar Cruise mai are doi copii adoptati in timpul casatoriei sale cu Nicole Kidman. (D.V.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.