Directia Generala de Politie a Municipiului Bucuresti a anuntat ca va intreprinde masuri suplimentare pentru ca meciul Steaua - Middlesbrough, considerat a fi unul cu grad ridicat de risc, sa se desfasoare in conditii optime de ordine si siguranta. A
Directia Generala de Politie a Municipiului Bucuresti a anuntat ca va intreprinde masuri suplimentare pentru ca meciul Steaua - Middlesbrough, considerat a fi unul cu grad ridicat de risc, sa se desfasoare in conditii optime de ordine si siguranta. Astfel, alaturi de dispozitivele de jandarmi ce vor fi mobilizate pentru a asigura securitatea la acest meci, 700 de politisti de siguranta publica, investigatii criminale si politie rutiera vor patrula in zona Stadionului National. La actiune vor participa si 116 studenti ai Academiei de Politie "Alexandru Ioan Cuza", dar si opt echipaje ale Serviciului de Politie pentru Interventie Rapida, dintre care sase pe teren, unul in elicopter si unul in rezerva, la baza. Se va urmari mentinerea ordinii si a sigurantei publice in zonele adiacente stadionului si pe principalele trasee de afluire si defluire a spectatorilor, iar agentii economici care isi desfasoara activitatea in zona stadionului vor fi atentionati ca pe timpul desfasurarii meciului sa nu comercializeze bauturi alcoolice. Accesul spectatorilor pe stadion va fi permis incepand cu ora 16,30, tot atunci traficul rutier pe Bulevardul Maior Coravu si pe Bulevardul Pierre de Coubertin urmand sa fie deviat, de la intersectiile cu Soseaua Mihai Bravu, respectiv cu Soseaua Iancului. Tot incepand cu ora 16,30, circulatia mijloacelor de transport public va fi inchisa pe Strada Vatra Luminoasa. Potrivit unui comunicat al Jandarmeriei, suporterii stelisti vor fi dispusi in tribuna a II-a, peluza a II-a si in sectoarele 41-44 ale peluzei I, accesul lor in stadion urmand sa se faca prin portile de acces dinspre strada Maior Coravu, Bulevardul Basarabiei, strada Sg. Serbanica Vasile si Bulevardul Pierre de Coubertin. Suporterilor englezi le-au fost repartizate 4000 de bilete, iar 1500 dintre acestia vor sosi la Bucuresti in mod organizat, in zilele de 19 si 20 aprilie. La meci, acestia vor fi dispusi in sectoarele 1-4 ale tribunei I si vor avea acces in curtea Complexului Sportiv "Lia Manoliu" prin aleea dinspre Strada Toni Bulandra (depoul RATB Vatra Luminoasa). Masurile de securitate vor fi asigurate de aproximativ 2000 de jandarmi din cadrul Directiei Generale de Jandarmi a Municipiului Bucuresti, Brigazii Speciale de Interventie a Jandarmeriei si de Gruparile Mobile de Jandarmi Ploiesti si Brasov.
"Boro" vine cu 2200 de fani
Desi Valeriu Argaseala, directorul executiv al FC Steaua, a anuntat luni seara ca toate biletele (45.000) s-au vandut, ieri, la casele din Ghencea se mai comercializau tichete la peluza I. "S-au vandut si ultimele bilete la peluza. Altele vor fi puse in vanzare miercuri, daca vor ramane de la abonati", a afirmat luni Argaseala. Oficialul stelist a precizat ca Middlesbrough a anuntat ca la Bucuresti vor veni aproximativ 2200 de suporteri englezi care si-au rezervat bilete. Tichetele ramase din cele 4000 care le-au fost puse la dispozitie de FC Steaua nu vor fi insa comercializate pentru spectatorii romani, deoarece acestia ar trebui sa stea in acelasi sector cu englezii, ceea ce contravine masurilor de securitate stabilite.
Oferta pentru Hasselbaink
Middlesbrough a castigat luni seara, cu 2-0, meciul sustinut pe teren propriu cu West Ham United, in etapa a 35-a a campionatului Angliei. Golurile lui "Boro" au fost marcate de Hasselbaink (41) si Maccarone (57p).
Antrenorul lui Middlesbrough, Steve McClaren, a folosit echipa Schwarzer - Bates, Riggott, Wheater, Queudrue - Parlour, Johnson (76 Taylor), Doriva - Hasselbaink (72 Kennedy), Viduka (46 Christie), Maccarone. Middlesbrough ocupa locul 13 in clasament, cu 42 de puncte. Dupa acest meci, conducerea clubului a anuntat ca vrea sa-i prelungeasca contractul lui Hasselbaink, a carui intelegere cu gruparea engleza expira la finalul acestui sezon. Hasselbaink a marcat 17 goluri in acest sezon pentru gruparea de pe "Riverside", 13 dintre acestea de la inceputul acestui an. "Cu siguranta ne vom aseza la masa negocierile cu Jimmy, la finalul acestui sezon, indiferent de ceea ce se va intampla. Il respectam si inainte sa lucram impreuna, dar acum am un respect si mai mare fata de el. Este un profesionist fantastic, care a facut lucruri foarte bune pentru clubul nostru in ultimii doi ani. Munceste foarte mult la antrenamente si este foarte dezamagit atunci cand nu poate juca", a declarat McClaren. Referindu-se la urmatoarea perioada, in care Middlesbrough va disputa semifinalele Cupei Angliei, precum si "dubla" cu Steaua din Cupa UEFA, McClaren a precizat: "Avem o mare oportunitate. De aceea jucam fotbal, pentru astfel de momente, cu care nu te intalnesti prea des in cariera". (MIG)
Ravanelli analizeaza Steaua - Middlesbrough
Realitatea TV, postul care va transmite in direct partida Steaua - Middlesbrough de joi seara (ora 20,45), din prima mansa a semifinalelor Cupei UEFA, a anuntat ieri ca analiza partidei va fi facuta de fostul international italian Fabrizio Ravanelli. In varsta de 37 de ani, Ravanelli a jucat un sezon la Middlesbrough (1996-1997), fiind cea mai scumpa achizitie a lui "Boro" din toate timpurile (a costat 10 milioane de euro, fiind transferat de la Juventus). Ravanelli a jucat contra Stelei de doua ori, cu Juventus, in UEFA Champions League (grupa C, sezonul 1995-1996): 3-0 (27 septembrie 1995) la Torino (a marcat un gol) si 0-0 (6 decembrie 1995) la Bucuresti. Altfel, Steaua este considerata favorita la castigarea dublei manse cu Middlesbrough FC din semifinalele Cupei UEFA, releva un sondaj realizat pe site-ul forului continental. Steaua este vazuta favorita pentru accederea in finala competitiei de catre 83,6 la suta dintre participantii la sondaj, in timp ce 16,4 la suta considera ca Middlesbrough are prima sansa. (MIG)
Schwarzer: "Steaua este o echipa defensiva"
Portarul lui "Boro", Mark Schwarzer, a comentat "dubla" cu Steaua pentru cotidianul australian "Daily Telegraph". "Nu stim foarte bine Steaua, insa staff-ul tehnic al echipei ne-a prezentat cateva casete cu meciurile romanilor. Steaua este o echipa defensiva, care joaca pe contraatac. Este o formatie periculoasa, in fata careia este greu sa-ti desfasori jocul. Insa am descoperit cateva puncte cheie prin care putem sa-i contracaram", a declarat portarul titular al Australiei, nationala calificata la CM din Germania. Schwarzer considera ca mansa secunda, care se va disputa la Middlesbrough, va fi una diferita fata de primul joc, de la Bucuresti. "Nu ne putem permite sa pierdem din nou cu 2-0 in prima mansa, asa cum s-a intamplat la Basel. Mergem la Bucuresti sa reusim un rezultat bun, pentru ca returul va fi total diferit fata de jocul tur", a spus Schwarzer. "Suntem un pericol pentru adversari. Este de ajuns sa te uiti pe numele atacantilor cu experienta din lot pentru a-ti da seama de acest lucru. Marcam foarte multe goluri si avem un joc bun", a mai spus Schwarzer. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.