Echipele-surpriza ale acestei editii a Ligii Campionilor se intalnesc in aceasta seara, pe "Highbury", de la ora 21,45 (in direct la ProTV), in prima mansa din semifinalele competitiei. Arsenal, cu o trupa de tineri talentati alaturati vedetelor Henr
Echipele-surpriza ale acestei editii a Ligii Campionilor se intalnesc in aceasta seara, pe "Highbury", de la ora 21,45 (in direct la ProTV), in prima mansa din semifinalele competitiei. Arsenal, cu o trupa de tineri talentati alaturati vedetelor Henry, Ljungberg sau Pires, a trecut in ultimele doua tururi ("optimi" si "sferturi") de Real Madrid si de Juventus Torino, in timp ce Villarreal, echipa unui orasel cu 40.000 de locuitori, a eliminat pe Glasgow Rangers si pe Inter Milano. "Ne bucuram pentru ce am reusit pana acum si cred ca putem mai mult. Suntem la doar un pas de finala la debutul nostru in aceasta competitie si nu putem rata aceasta sansa, chiar daca avem in fata o echipa redutabila", a declarat Manuel Pelegrini, antrenorul "submarinului galben". De partea cealalta, Arsene Wenger, tehnicianul "tunarilor", a declarat: "Villarreal este o surpriza, la fel ca si noi. Adversarul are un joc frumos, in care impresioneaza Riquelme (foto), un fotbalist cu mare personalitate".
Partida va fi arbitrata de o brigada din Austria, avandu-l la centru pe Konrad Plautz, ajutat la cele doua linii de Egon Bereuter si Markus Mayer, in timp ce rezerva va fi Dietmar Drabek. Aseara, dupa inchiderea acestei editii, s-a jucat partida AC Milan - FC Barcelona. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.