Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii a reactionat ieri, ca urmare a mesajului transmis printr-o melodie compusa si interpretata de Adi de la Valcea, prin care se aduce atingere imaginii etniei rrome. CNCD a fost sesizat cu privire la di
Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii a reactionat ieri, ca urmare a mesajului transmis printr-o melodie compusa si interpretata de Adi de la Valcea, prin care se aduce atingere imaginii etniei rrome. CNCD a fost sesizat cu privire la difuzarea acestei melodii prin intermediul Internetului. Melodia, compusa pentru Steaua, transmite mesajul "Liga Campionilor, interzisa ciorilor!". Pe parcursul melodiei, Adi de la Valcea este completat de insusi finantatorul gruparii din Ghencea, Gigi Becali. CNCD anunta ca va lua o decizie in ceea ce priveste existenta faptei de discriminare, luand in calcul si posibilitatea unei sanctiuni. Legat de melodie, Marian Rada (foto stanga), "secundul" Rapidului, a avut ieri un raspuns ironic la "aprecierea" pe care finantatorul stelist o are fata de giulesteni. "Daca Becali a fost atat de fair-play si si-a expus in public sentimentele curate fata de Rapid, ma simt obligat sa marturisesc faptul ca, pe drumul de la Iasi spre Bucuresti, baietii nostri au preluat si ei un hit la moda: <<Taranii din Romania / Canta Scooter-Maria!>>. Legat de asta, as avea o propunere de bun simt. Asa cum am facut noi, dar si alte echipe mari din Europa, care si-au interpretat propriul imn intr-un studio de inregistrari, ma gandesc ce imagine memorabila ar fi aceea cu jucatorii Stelei, in frunte cu patronul lor, interpretand, cu castile pe urechi, emotionantele versuri <<Tap-tap-tap-tararap-tap-tap!>>. In plus, pentru finantatorul Stelei ar fi foarte usor sa memoreze aceste versuri, dupa ce a marturisit ca se plictiseste si adoarme cand citeste mai mult de doua pagini!", a spus Rada pe site-ul oficial al gruparii din Giulesti. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.