Iuliu Muresan, presedintele executiv al lui CFR Cluj, i-a luat ieri peste picior pe dinamovisti, adversarii de sambata, din campionat. "Echipa e valoroasa, chiar daca vine la fiecare meci cu alt antrenor!", a spus Muresan. Antrenorul-jucator Dorinel
Iuliu Muresan, presedintele executiv al lui CFR Cluj, i-a luat ieri peste picior pe dinamovisti, adversarii de sambata, din campionat. "Echipa e valoroasa, chiar daca vine la fiecare meci cu alt antrenor!", a spus Muresan. Antrenorul-jucator Dorinel Munteanu a afirmat ca Dinamo va pierde orice sansa la titlu daca nu va castiga la Cluj. "Daca si batem, sunt out!", a spus fotbalistul. Dorinel a adaugat ca momentul revenirii lui R. Marginean pe teren se apropie. "Se pregateste, pune mult suflet si va juca in curand. El trebuie sa revina treptat. A fost cu noi la Timisoara, la Tg. Jiu a stat pe banca, dar nu poate fi deocamdata titular", a spus Munteanu. Marginean s-a accidentat in iulie 2005, la meciul cu Atletic Bilbao, si a suferit mai multe operatii la genunchi. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.