Nicolae Ungureanu (foto) a fost numit ieri in functia de antrenor principal al Pandurilor Tg. Jiu, in locul lui Viorel Hizo, demis dupa infrangerea de pe teren propriu cu CFR Cluj, scor 0-1 in etapa a 23-a a Diviziei A. Ungureanu era asteptat ieri la
Nicolae Ungureanu (foto) a fost numit ieri in functia de antrenor principal al Pandurilor Tg. Jiu, in locul lui Viorel Hizo, demis dupa infrangerea de pe teren propriu cu CFR Cluj, scor 0-1 in etapa a 23-a a Diviziei A. Ungureanu era asteptat ieri la Tg. Jiu, pentru a conduce primul antrenament al echipei gorjene. Curtat intens de Pandurii si dupa plecarea lui Emil Sandoi din toamna trecuta, Nicolae Ungureanu a reusit sa obtina acceptul conducerii divizionarei secunde FC Caracal pentru a putea semna cu Pandurii. Ungureanu mai avea contract pana in vara cu FC Caracal, dar a precizat ca renunta la acesta pentru ca Divizia A este o provocare mai mare. Presedintele clubului din Tg. Jiu, Marin Condescu, a declarat ca obiectivul noului tehnician, cu care se va semna un contract pana la finalul campionatului, va fi evitarea retrogradarii. "Ungureanu va prelua echipa si se va deplasa miercuri in Bucuresti pentru a pregati la Mogosoaia meciul cu Sportul Studentesc", a precizat Condescu. "Echipa o cunosc, am vazut-o in doua partide amicale in aceasta iarna, am vazut-o si pe viu cu Dinamo, am vazut-o si la televizor, in principiu cunosc toti jucatorii. Daca n-as crede ca echipa poate fi salvata, n-as veni", a explicat Ungureanu. Hizo a fost demis sambata, dupa meciul cu CFR Cluj, Condescu motivandu-si decizia prin faptul ca echipa avea nevoie de un soc. Dupa 23 de etape, Pandurii ocupa locul 15, primul retrogradabil, cu 17 puncte, fiind la egalitate cu echipa de pe locul 14, FC Vaslui. Condescu a mai negociat in aceste zile si cu Basarab Panduru, cel care a mai antrenat pe "Poli" AEK Timisoara si pe FC Vaslui. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.