Telenovelele produse din 2004 pana in prezent de MediaPro Pictures pentru ACASA au trecut granitele Romaniei. Mai concret, un important post de televiziune comercial din Cipru a achizitionat pentru difuzare telenovelele "Lacrimi de iubire" si "Pacate

Telenovelele produse din 2004 pana in prezent de MediaPro Pictures pentru ACASA au trecut granitele Romaniei. Mai concret, un important post de televiziune comercial din Cipru a achizitionat pentru difuzare telenovelele "Lacrimi de iubire" si "Pacatele Evei". Mai mult decat atat, "Lacrimi de iubire" va putea fi urmarit si de catre bulgari, la un post de televiziune prin cablu.
Lista tarilor care au primit telenovela romaneasca marca MPP si ACASA cu bratele deschise continua cu Croatia si Slovenia, teritorii care au cumparat formatul productiei "Lacrimi de iubire" pentru a produce o versiune autohtona (croata, respectiv slovena) care va respecta formatul original romanesc.

Nicoleta Luciu va juca in continuare ACASA

In acest an, ACASA si MPP vor produce doua telenovele romanesti si numeroase productii de fictiune autohtone.
Din punct de vedere al continutului, filmele ce se vor transmite pe micul ecran vor fi diferite de ceea ce s-a produs in materie pana acum la noi in tara. La Buftea, castingurile sunt, in acest moment, in plina desfasurare.
Numarul celor care dau probe pentru diverse roluri in telenovele este impresionant, iar "batalia" pentru a prinde un rol este imensa. Nicoleta Luciu, Adela Popescu, Dan Bordeianu, Alexandru Papadopol, Oana Pellea sunt doar cativa dintre cei care vor face parte din distributia urmatoarelor doua telenovele pe care MediaPro Pictures le va produce.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.