Steaua a vandut ieri dimineata ultimele 2500 de bilete (la peluze) disponibile pentru partida de joi seara, cu Middlesbrough FC, din prima mansa a semifinalelor Cupei UEFA, programata de la ora 20,45 pe Stadionul "National" din Complexul Sportiv "Lia
Steaua a vandut ieri dimineata ultimele 2500 de bilete (la peluze) disponibile pentru partida de joi seara, cu Middlesbrough FC, din prima mansa a semifinalelor Cupei UEFA, programata de la ora 20,45 pe Stadionul "National" din Complexul Sportiv "Lia Manoliu". De asemenea, duminica s-au mai vandut 5000 de bilete (toate la peluze), astfel incat, cu cele 37.500 de bilete vandute pana duminica, clubul din Ghencea a "scapat" de toate cele 45.000 de bilete puse in vanzare pentru acvest meci. Singura sansa pentru cei care vor sa vada meciul la stadion este ca Middlesbrough sa returneze o parte din cele 4000 de bilete primite pentru fanii sai, clubul englez neanuntand pana ieri cate dintre acestea sunt vandute. Totusi, Valeriu Argaseala, directorul executiv al FC Steaua, a spus ca si daca fanii englezi nu vor achizitiona toate biletele puse la dispozitie, este putin probabil ca acestea sa fie vandute suporterilor romani, deoarece acestia ar trebui sa stea in acelasi sector cu cei englezi, ceea ce contravine masurilor de securitate stabilite. Argaseala a mai spus ca abonatii FC Steaua mai pot achizitiona bilete la jumatate de pret pana marti seara, in orice zona a tribunelor. Daca pana atunci nu vor fi vandute toate cele 6500 de bilete rezervate abonatilor, cele ramase vor fi comercializate miercuri la pret intreg. Biletele pentru meciul Steaua - Middlesbrough au fost puse in vanzare sambata dimineata, la casele de la stadioanele "Steaua" si "National". In numai cateva ore, biletele la tribunele I si a II-a s-au epuizat, singurii care mai puteau cumpara tichete de acces in aceste zone ale stadionului fiind abonatii FC Steaua. Preturile biletelor la meciul Steaua - Middlesbrough sunt urmatoarele: 30 RON la peluze, 50 RON la tribuna a II-a, 100 RON la tribuna I si 200 RON la tribuna zero. Casele de la cele doua stadioane vor fi deschise in fiecare zi, inclusiv miercuri, daca vor mai fi bilete disponibile, intre orele 10-20. Astfel, meciul cu Middlesbrough va fi al patrulea consecutiv disputat de Steaua in cupele europene cu "casa inchisa", dupa cele cu Heerenveen, Betis Sevilla si Rapid. FC Steaua va realiza la meciul cu Middlesbrough incasari de aproximativ 700.000 de euro, un record in acest sens, pana acum incasarile fiind de aproximativ 150.000 de euro cu Heerenveen, 220.000 de euro cu Betis si 210.000 de euro cu Rapid.
De asemenea, Steaua a mai obtinut bani si din cedarea drepturilor de televizare, incasand 300.000 de euro de la Realitatea TV si aproximativ 1,2 milioane de euro de la FIVE TV, postul care va transmite meciul in Marea Britanie. "Este mai bine ca vom intalni pe Middlesbrough! Este si un adversar accesibil, si vom incasa bani multi si din televizari si din reclame", spunea Gigi Becali, finantatorul FC Steaua, la aflarea adversarului din semifinalele Cupei UEFA. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.