Site-ul oficial al lui Middlesbrough anunta ca pana acum s-au inscris 2000 de suporteri englezi pentru meciul cu Steaua. Sursa citata precizeaza ca mai pot aparea inscrieri si cereri de bilete pentru partida de la Bucuresti. Site-ul oficial al grupar
Site-ul oficial al lui Middlesbrough anunta ca pana acum s-au inscris 2000 de suporteri englezi pentru meciul cu Steaua. Sursa citata precizeaza ca mai pot aparea inscrieri si cereri de bilete pentru partida de la Bucuresti. Site-ul oficial al gruparii engleze a notat ca, in ciuda eforturilor depuse de club, FC Steaua a refuzat sa elibereze biletele pentru fanii englezi pana sambata, atunci cand reprezentantii gruparii romane s-au intalnit cu cei de la Middlesbrough inaintea meciului cu Portsmouth din Premier League. Suporterilor lui Middlesbrough le-au fost rezervate 4000 de tichete la tribuna I. In Anglia au fost prezenti managerul general Mihai Stoica si antrenorul Cosmin Olaroiu, care au urmarit la lucru adversara din semifinalele Cupei UEFA in meciul Portsmouth - Middlesbrough, scor 1-0. Ambasadorul Marii Britanii la Bucuresti, Quinton Quayle, a transmis pe site-ul ambasadei un mesaj suporterilor care vor veni la Bucuresti, anuntand ca vor fi sustinuti de multi angajati ai consulatului. "Sper ca sustinatorii lui Middlesbrough sa sarbatoreasca victoria, dar oricare ar fi rezultatul, va rugam sa aveti un comportament adecvat atat pentru dumneavoastra, cat si pentru ceilalti", a spus Quayle.
Pe site este prezentata traducerea in limba engleza a unor cuvinte si propozitii uzuale de care suporterii englezi au nevoie in Romania, precum "va rog!", "multumesc!", "metrou", "tramvai", "autobuz", "cat costa?", "cum ajung la stadion/hotel?", "gol", "ofsaid", "penalty", "stanga", "dreapta". (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.