Angajatii intreprinderii SC Muntenia SRL de la Filipestii de Padure, judetul Prahova au intrat ieri in greva in semn de protest fata de decizia administratiei de a nu semna Contractul Colectiv de Munca cu cresterea salariala ceruta de acestia, a decl
Angajatii intreprinderii SC Muntenia SRL de la Filipestii de Padure, judetul Prahova au intrat ieri in greva in semn de protest fata de decizia administratiei de a nu semna Contractul Colectiv de Munca cu cresterea salariala ceruta de acestia, a declarat Nicu Coman, presedinte al Sindicatului Liber Unirea Filipestii de Padure. Conform negocierii noului Contract Colectiv de Munca, angajatii ar trebui sa primeasca un salariu de 540 lei. Sindicalistii afirma ca ei nu pot accepta un salariu mai mic deoarece acesta nu a fost negociat si marit inca din martie 2004, potrivit Rompres. Daca administratia societatii isi va mentine aceeasi pozitie fata de revendicarile angajatilor sindicalistii sunt hotarati sa mearga pana la capat si sa ramana in greva chiar daca va intra intreprinderea in faliment.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.