Cantaretul britanic de muzica pop George Michael a lovit trei vehicule cu masina lui de teren inainte de a o parca in fata casei sale. Politia a confirmat initial ca cele trei vehicule parcate au fost tamponate si ca a fost gasita masina de teren imp
Cantaretul britanic de muzica pop George Michael a lovit trei vehicule cu masina lui de teren inainte de a o parca in fata casei sale. Politia a confirmat initial ca cele trei vehicule parcate au fost tamponate si ca a fost gasita masina de teren implicata in accident, dar ca faptasul nu fusese identificat. Martorii acestui incident rutier l-au recunoscut insa pe George Michael ca autor al accidentului. Un purtator de cuvant al cantaretului a incercat, dupa accident, sa contacteze proprietarii masinilor distruse pentru a discuta despre despagubiri. George Michael, in varsta de 42 de ani, a mai atras atentia politiei londoneze in luna februarie, cand a fost gasit prabusit la volanul masinii sale. Dupa o noapte petrecuta la politie, a fost acuzat pentru detinere de cannabis si a primit un avertisment pentru acest delict. "Este, ca de obicei, vina mea", a declarat simplu autorul melodiei "Careless Whisper". (D.V.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.