Cartonasul rosu primit de Claudiu Niculescu la meciul cu Gloria, castigat de Dinamo cu 3-1, l-a facut pe Florin Marin, antrenorul "cainilor rosii", sa se confrunte cu probleme de efectiv ale liniei ofensive inaintea partidei de la Cluj, cu CFR, din e
Cartonasul rosu primit de Claudiu Niculescu la meciul cu Gloria, castigat de Dinamo cu 3-1, l-a facut pe Florin Marin, antrenorul "cainilor rosii", sa se confrunte cu probleme de efectiv ale liniei ofensive inaintea partidei de la Cluj, cu CFR, din etapa a 24-a a Diviziei A. In aceste conditii, "Flocea" a anuntat ca il va reprimi in lotul primei echipe pe Florin Bratu, tinut pe tusa in ultimele doua etape. Bratu a fost si amendat, cu 500 de euro, dupa ce, la meciul cu Steaua, scor 1-1, din "Groapa", a refuzat sa intre pe teren in ultimele minute. "Imi pare rau pentru acel gest. Atunci am fost suparat si am crezut ca nu are rost sa mai intru pentru ca nu cred ca atingeam mingea la cat mai era de jucat", a declarat Bratu dupa ce a fost exclus din lotul echipei mari. "Bratu merita o sansa, mai ales ca este un atacant de valoare. A platit pentru greseala sa", a completat Fl. Marin. "Bratu a fost reprimit la echipa. Nu puteam sa mentinem aceasta sanctiune atat timp cat jucatorul si-a recunoscut greseala. A fost o reactie la nervi si toata lumea a inteles acest lucru", a spus Petre Buduru, managerul sportiv al lui Dinamo. Bratu a lipsit de la partidele cu Rapid, scor 0-3 in Giulesti, si cu Gloria Bistrita, scor 3-1 la Bucuresti. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.