In perioada 10-25 aprilie, la sala de repetitii din cladirea Centrului National de Arta "Tinerimea Romana" din Bucuresti, se desfasoara un atelier, condus de coregrafa olandeza de origine maghiara Krisztina de Chatel si asistentul Dries van der Post,
In perioada 10-25 aprilie, la sala de repetitii din cladirea Centrului National de Arta "Tinerimea Romana" din Bucuresti, se desfasoara un atelier, condus de coregrafa olandeza de origine maghiara Krisztina de Chatel si asistentul Dries van der Post, a carui finalitate va fi un spectacol de dans contemporan. Atat viitorul spectacol, cat si atelierul fac parte din proiectul "East Euro Dance Window", care presupune colaborarea intre artistii companiei Orion Balet si cei olandezi. Spectacolul se va numi "Fragmentarium" si va fi realizat de catre coregrafii Krisztina de Chatel si Sergiu Anghel.
"East Euro Dance Window" si "Fragmentarium" beneficiaza de sprijinul Ambasadei Regatului Tarilor de Jos, al Centrului de proiecte Culturale ArCuB si al Teatrului Odeon. (L.D.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.