Cele mai valoroase echipe masculine de baschet ale momentului din Divizia A, CSU Asesoft Ploiesti, Poli Mobitelco Cluj, CSU Atlassib Sibiu si Dinamo-Erbasu, isi vor disputa, azi si maine, in Sala Sporturilor din Sibiu, trofeul pus in joc de FRB in tu
Cele mai valoroase echipe masculine de baschet ale momentului din Divizia A, CSU Asesoft Ploiesti, Poli Mobitelco Cluj, CSU Atlassib Sibiu si Dinamo-Erbasu, isi vor disputa, azi si maine, in Sala Sporturilor din Sibiu, trofeul pus in joc de FRB in turneul final al Cupei Romaniei. Conform tragerii la sorti efectuate in cadrul Biroului Federal al FRB, azi, de la ora 16, intr-un meci transmis in direct de TV Sport, Poli Mobitelco Cluj va da ochi cu Dinamo-Erbasu pentru un loc in finala competitiei, iar de la ora 19, CSU Atlassib Sibiu va incerca sa realizeze o mare surpriza si s-o elimine pe detinatoarea trofeului, CSU Asesoft Ploiesti. Si cum in toate loturile reprezentantelor careului de asi din Divizia A se regasesc stranieri de valoare adusi din spatiul ex-iugoslav si din SUA, dar si multi componenti ai reprezentativei Romaniei, fanii sibieni au cu siguranta asigurata reteta unui spectacol baschetbalistic de vis. Ramane de vazut cine va accede in finala mare, programata sa se dispute, miercuri, de la ora 19, tot in direct pe TV Sport, in vreme ce invinsele se vor "duela" in finala mica, cu incepere de la ora 16.
De mentionat ca, la concurenta cu finala Cupei Romaniei, tot miercuri, de la ora 19, Sala Rapid va gazdui "All Star Game-ul" la baschet feminin, un eveniment similar cu cel organizat in weekend la Cluj. (T. RIST)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.